JPvdGiessen IT Consultancy

Alles draait om de uitvoering; alleen een visie hebben is geen oplossing.

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Blog Internet Scriptieprijs 2009 over bewaarplicht

Internet Scriptieprijs 2009 over bewaarplicht

Op 10 september werd de Internet Scriptieprijs uitgereikt aan de Amsterdamse rechtenstudent Axel Arnbak. op het symposium Wat online geldt, in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Hij kreeg de prijs voor zijn scriptie getiteld ‘Alles onder controle?’, over de invoering van de bewaarplicht voor telecommunicatiegegevens.

Uit twaalf inzendingen selecteerde de jury drie genomineerden, die de gelegenheid kregen hun scriptie toe te lichten. Naast Axel Arnbak waren dat Dore van Hoorn (Rijksuniversiteit Groningen) voor haar scriptie 'Het recht versus de muur' en Emiel van Dongen (Universiteit van Tilburg) met 'Virtuele kinderporno versus legaliteit'.

Juryvoorzitter prof. Nico van Eijk roemde Arnbak omdat zijn scriptie een hoogst actueel onderwerp betreft met een grote maatschappelijke impact, “maar minstens zo belangrijk zijn de gedegen aanpak, toegankelijke schrijfstijl en de originele invalshoek die de jury hebben overtuigd.” Winnaar Arnbak liet weten dolblij te zijn met zijn succes. Hij wint een bedrag van 1500 euro, een stage bij Brinkhof, een ADSL-verbinding van XS4ALL en een Wii spelcomputer.

Download hier de winnende scriptie en het juryrapport.

Bron: Internet Scriptieprijs '09

 

Nieuws

Giessen Opensimulator ProjectsSee us on Google+ for the latest news about our company.