JPvdGiessen IT Consultancy

Alles draait om de uitvoering; alleen een visie hebben is geen oplossing.

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Blog Open Office.org

Open Office.org

Doe't legaal. Neem OpenOffice.org

Bent u ook al die dure licenties van uw Office pakket zat? Dan is het tijd om over te stappen naar Open Office.org. In samenwerking met een partner kunnen wij migraties verzorgen en indien gewenst opleidingen op elk gewenst niveau leveren.

De officiële naam is 'OpenOffice.org', omdat de handelsnaam 'Open Office' reeds bestond toen Sun Microsystems het OSS-project startte. OpenOffice.org is een volledig uitgeruste kantoorsuite, met dezelfde functionaliteiten als MS-Office. OpenOffice.org bevat alles wat je nodig hebt: een tekstverwerker, spreadsheet (rekenwerkblad), presentatiesoftware en nog veel meer. OpenOffice.org kan zelfs de bestandsformaten van MS-Office (.doc, .xls, .ppt) gebruiken, dus het is niet nodig om je werk opnieuw in te typen. OpenOffice.org kan zelfs dingen die MS-Office niet kan, zoals het maken van .pdf bestanden om uit te wisselen met anderen.

Als je MS-Office kunt gebruiken, kun je ook met OpenOffice.org werken. Studies tonen aan dat het tien keer goedkoper is om over te stappen naar OpenOffice.org dan het upgraden naar MS-Office 2007.

Een enquête wees uit dat 86% van de gebruikers liever OpenOffice.org probeert dan MS-Office 2007 te kopen.

In samenwerking met een partner kunnen wij migraties verzorgen en indien gewenst opleidingen op elk gewenst niveau leveren.

 

Nieuws

Giessen Opensimulator ProjectsSee us on Google+ for the latest news about our company.